Vi firar sommaren med 15% rabatt på hela sortimentet!

Njut av semestern med solskydd till hemmet och uteplatsen

Erbjudanden

  • 15% rabatt vid köp av minst ett solskydd i vårt sortiment
  • Gäller samtliga markiser, gardiner, persienner
  • Kostnadsfritt hembesök för rådgivning, vävprover, måttagning och prisförslag
  • Montering utförs av utbildad och certifierad installatör med 3 års garanti*
  • Solskydd måttanpassas efter ditt hem och du kan se fram emot många års bekymmersfritt ägande
Haga Solskydd AB
4.8
Baserat på 34 recensioner
powered by Google
js_loader

Markiser

Vi erbjuder robusta och måttanpassade markiser för fönstret, uteplatsen och balkongen med tåliga vävar som håller sig snygga och fräscha i många år. Hos oss hittar du terassmarkiser, fönstermarkiser och vertikalmarkiser från StyRa® som alltid tillverkas på beställning för att passa just ditt hem.

Gardiner

Hos oss hittar du ett brett urval av gardiner, bland annat duette® gardiner, lamellgardiner och textilgardiner. Våra måttanpassade gardiner från Luxaflex® håller sig moderna och fräscha i många år. Dess förmågan att förnya stilen i alla rum kan skapa starka intryck eller komplettera det som redan finns.

Persienner

Klassiska persienner, fasadpersienner och träpersienner för sol- och insynsskydd. En persienn är inte längre bara en persienn. Persienner kommer i många spännande varianter med sektionsindelad öppning, dubbel öppning, mönster och top down/bottom up. Persienner har förmågan att bidra med en unik atmosfär samtidigt som du kan släppa in exakt den ljusmängd som önskas.

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Så kan det se ut hemma hos dig

Det är en sak att se en snygg bild på nätet men för att resultatet ska bli riktigt bra behöver du se hur gardinen harmoniserar med ditt hem, på riktigt. Vi har alltid med oss varuprover och guidar dig till rätt gardin vid ett kostnadsfritt hembesök.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Haga Solskydd AB
4.8
Baserat på 34 recensioner
powered by Google
Tobias BrannäsTobias Brannäs
14:49 15 Aug 22
En markis köptes genom dem för ett år sedan, allt ifrån beställning till montering gick perfekt. Supernöjda!
Super bra service är jätte nöjd.Kan varmt rekommendera
Fantastisk service och resultat av uppsättning av gardiner och rullgardiner. Ser extremt snyggt ut.
Johan LundbladJohan Lundblad
14:58 18 Oct 19
Kanonbra service i alla led. Ingen anmärkning!Uppdatering 191018Tyvärr har vi haft mycket besvär av karaktären måndagsexemplar med vår markis. Men Haga har hela tiden haft ett gott bemötande och tagit fullt ansvar, ställt upp och sett till att vi har blivit nöjda i slutändan! Återigen +5/5+!
js_loader

Nöjda kunder sedan 1988

Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering. — Lena
Toppklass rakt igenom. Försäljning och montering skedde snabbt, korrekt och smidigt. — Thomas G
Proffsigt och trevligt hela vägen. Markiserna är precis som vi tänkte oss och alla kontakter från säljare via montörer till elektriker har varit till belåtenhet. Vi är jättenöjda! — Kristin S
Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda! — Henrik J

Erbjudandet gäller fr.o.m 24 juni 2024 t.o.m. 31 augusti 2024 vid köp av minst en produkt i vårt sortiment *(går ej att kombinera och gäller ej installation, el- eller ställningsarbeten).

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan