Måttanpassade textilgardiner för den trendkänsliga inredaren

Gardiner har förmågan att förnya stilen i alla rum. Från att skapa starka intryck till att komplettera det som redan finns. Vi hjälper dig hitta en bra balans för att skapa rätt känsla för ditt hem. Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
“Jag kan verkligen rekommendera Haga Solskydd. Från första kontakt till installation var de väldigt proffsiga och snabba. Dessutom var de betydligt billigare än ett annat företag vi kontaktade.”— Christian

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Några av anledningarna till att vi tror att du kommer älska Luxaflex® textilgardiner

Få till hotellkänslan med takhängda sammetsgardiner

Sammetsgardinen har varit trendig i några år nu, men det är fortfarande den som efterfrågas mest — Vi förstår varför. Den sätter en lugn och exklusiv prägel i alla rum utan att ta över. Extra snyggt blir det när den får hänga från tak till golv.

Textilgardinen är din bästa vän när du behöver mörklägga sovrum

Att mörklägga sovrum är svårt. Med Luxaflex mörkläggande textilgardiner blir det lite enklare. Låt gardinen gå från tak till golv, vägg till vägg för att effektivt stänga ute ljuset. Är du extra ljuskänslig kan du komplettera med en mörkläggande Duette® gardin som samtidigt håller solens värme ute på sommaren (och inne under vintern!)

Exklusiva och måttanpassade tyger låter dig inreda ditt hem med trygghet

Lika viktigt som tyget är hantverket bakom de prefekt veckade gardinerna. Eftersom de alltid tillverkas på beställning kan du känna dig trygg med ett resultat som är lika snyggt idag som imorgon. Du hittar gardiner i sammet, linne och bomull för alla stilar och behov av solavskärmning.

En tystgående gardinskena gör tidigar morgnar lite enklare

Gardinerna ska öppnas och stängas under många års tid. Därför är det viktigt med en bra gardinskena som går tyst och mjukt. Våra gardinskenor är dessutom skarvfria upp till 6 meter och erbjuder diskret tak- och väggmontering.

Den klassiska gardinstången kan göra ett snyggt intryck i fönstret

Även om takhängda gardiner är mest populärt idag så kan rätt gardinstång rama in fönstret snyggt. Vi erbjuder en bred kollektion modeller av gardinstänger i mässing, borstad aluminium, trä, svart och vitt.

Gardinens täthet ska matcha dina mål med solavskärmningen

Vill du kunna se ut eller är det viktigare att skärma av solen, kanske mörklägga? Vi erbjuder gardiner med olika tjocklek från lätta transparenta vävar till helt mörkläggande.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Inspiration

Nyfiken på textilgardiner?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan