Om oss

Vi är en renodlad återförsäljare av måttanpassade solskyddslösningar med hela spektrat av kunder. Vi arbetar med vilka vi anser vara de bästa leverantörerna och produkterna i branschen.

Haga Solskydd är ett familjeföretag i andra generationen. Företaget grundades 1988 av Robert Tunedal och drivs idag av hans söner. VD sedan 2004 är Lenny Tunedal.

Med en bred produktportfölj ska vi opartiskt ge kunden valmöjligheter i fråga om produkt och pris. Vi ska erbjuda branschens bästa kombination av teknisk funktionalitet och ny design. Våra produkter och tjänster ska levereras med stort kunnande, god service, till konkurrenskraftiga priser.

2008 blev vi utsedda till ett av årets Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.

Vi är medlemmar i Svenska solskyddsförbundet

Svenska Solskyddsförbundet är en rikstäckande branschorganisation för företag verksamma inom solskyddsbranschen. Förbundet arbetar med övergripande branschfrågor i kommittéer och arbetsgrupper inom olika organisationer, myndigheter, högskolor och mässarrangörer. Förbundet ställer höga krav på oss som medlemsföretag vilket garanterar dig som kund: 3 års konsumentgaranti, Yrkesfolk med erfarenhet, Serviceinriktade företag.

Vinnare av Solskyddspriset

Haga Solskydd vinnare av Solskyddpriset 2014 för sitt projekt på Tele2 Arena. Projektet omfattar insynsskydd mellan loungemiljö och läktare runtom arenan. Juryn motivering ”Årets solskyddspris tilldelas ett företag som har levererat 495,25 meter brett och totalt ca 1237,5 kvm Insyns-utsiktskydd/fördunkling/mörkläggning i en och samma produkt till Tele2 Arena. Vår motivering lyder därför: En smart, användarvänlig och funktionell lösning som har integrerats in i dess miljö i samarbete med brukare, arkitekt och leverantör.”

Kollektivavtal

Haga Solskydd är idag anslutna till kollektiavtalet via Industri- och Kemigruppen och IF Metall. Därmed kan vi försäkra schyssta förutsättningar vid upphandlingar och avtalsenliga villkor för våra anställda.

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan