Måttanpassade plisségardiner från Luxaflex®

Luxaflex® plisségardin är möjligheternas gardin som med sina strama linjer och mjuka vävar ger fönstret karaktär på ett vackert sätt. Den stora kollektionen gör det till ett nöje att gå på jakt efter precis den väv och färg som passar ditt hem.

Kostnadsfritt hembesök
“Jag kan verkligen rekommendera Haga Solskydd. Från första kontakt till installation var de väldigt proffsiga och snabba. Dessutom var de betydligt billigare än ett annat företag vi kontaktade.”— Christian

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Om plisségardiner

Oavsett vilken form ditt fönster har och oavsett vart det är placerat så finns det en lösning. Det betyder att du kan placera Luxaflex® plisségardin i både runda, trekant, snedställda eller takfönster.

  • Passar alla fönster oavsett form.
  • Håll värmen ute på sommaren med Topar® Plus ytbehandling. Perfekt för stora glasytor eller takfönster.
  • Passar extra bra i kök tack vare fukt- och smutsavvisande ytbehandling. Superenkelt att hålla rent. Fråga efter DustBlock®.
  • Förenkla vardagen och motorstyr din plisségardin från mobilen med Luxaflex PowerView.

Smart betjäning

En plisségardin med top down/bottom up kan du dra ner på traditionellt vis, eller också dra ner från toppen om du önskar att skärma av nyfikna blickar utan att att stänga ute allt ljus.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på plisségardiner?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan