Måttanpassade gardiner från Luxaflex® håller sig moderna och fräscha i många år

Gardiner har förmågan att förnya stilen i alla rum. Från att skapa starka intryck till att komplettera det som redan finns. Vi hjälper dig hitta en bra balans för att skapa rätt känsla för ditt hem. Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
“Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda!”— Henrik

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på gardiner?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök

Gardiner som solskydd

Gardiner och draperier kan även användas som ljusavskärmning, textiler och vävar med näst intill fullt ljusgenomsläpp till tekniska vävar med mörkläggande egenskaper finns att tillgå.

Många gardininstallationer består av två eller fler draperier, där det ena kan vara halvtransparent och dras för när ljusinsläppet tillåter och det andra kompletterar med fördunkling. I flertalet projekt har våra mer ordinare solskyddsprodukter kombinerats med gardiner med ljusavskärmande egenskaper för att arbets- eller livsmiljön optimal.

Gardiners funktion såsom ljusavskärmning, rumsavdelning, insynsskydd etc kommer till fullo genom våra gardinsystem. Våra gardinskenor med möjligheter till motorisering och även automatisering ger utrymme till full specialanpassning. Med önskemål runt gardiner, färger, mönster och design möter vi med gardinskenor dessutom dina behov. Läs mer om våra gardinskenor i menyn till höger.

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan