Måttanpassade terrassmarkiser från StyRa® stormtrivs i alla väder utan att tappa färg och dukspänning

Terrassmarkisen skapar svalkande skugga under sommarens varma dagar och effektivt skydd vid duggregn. Vi erbjuder robusta terrassmarkiser för uteplatsen och balkongen med tåliga vävar som håller sig snygga och fräscha i många år. Boka ett kostnadsfritt hembesök och se hur du kan sommarsäkra din uteplats.

Kostnadsfritt hembesök
“Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering.”— Lena

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Några av anledningarna till att vi tror att du kommer älska StyRa® terrassmarkiser

Specialtillverkad för din uteplats

För att det ska bli precis som du har tänkt dig tillverkas markisen på beställning för ditt hem. De passar små som stora uteplatser (max mått: 7 × 3.5 / 6 × 4 meter) och balkonger. Eftersom markiser från StyRa® både designas och tillverkas i Sverige är leveransen snällare mot miljön och designen stilren.

Högkvalitativa markisvävar som står emot solens starka UV-strålar

Samtliga markisvävar är tillverkade av 100% spinnfärgad akryl och behåller sin färg utan att blekas av solen på många år. De är smuts- och vattenavvisande som standard. Det finns även helt vattentäta vävar som tillval.

Robust markisprofil som tål det svenska klimatet

En bra markis ska hålla i många år. Markisprofilen tillverkas i kraftig aluminium och de starka fjädrarna håller maximal dukspänning. Du får en terrassmarkis som stormtrivs i det svenska klimatet år efter år. Vi rekommenderar alltid att välja till en vindvakt som automatiskt rullar in markisen när vädret blir för hårt.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Inspiration

Nyfiken på terrassmarkiser?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan