Måttanpassade persienner

Klassiska persienner, fasadpersienner och träpersienner för sol- och insynsskydd i Stockholm. En persienn är inte längre bara en persienn. Persienner kommer i många spännande varianter med sektionsindelad öppning, dubbel öppning, mönster och top down/bottom up. En aluminiumpersienn i flera olika färger som färgmatchar över- och underlist med vald färg på lamellerna. Passar vanliga lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

Boka kostnadsfritt hembesök
“Jag kan verkligen rekommendera Haga Solskydd. Från första kontakt till installation var de väldigt proffsiga och snabba. Dessutom var de betydligt billigare än ett annat företag vi kontaktade.”— Christian

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Måttanpassade persienner

Persienner är en av de äldsta solskyddsprodukterna och tack vare sin effektivitet mot sol och värme utgör de ett av våra vanligaste solskydd.

Persiennerna kan hängas mellan glasen eller frihängande på fönstrets insida och finns idag i många olika färger, material och varianter. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner och träpersienner för en effektiv kobination av sol- och insynsskydd.

Precis som med flertalet av våra solskyddsprodukter går persienner att få med ett visst ljusgenomsläpp. Med perforerade lameller blir ljuset som kommer in mjukare och mer behagligt. Samtidigt får du en del av utsikten in i rummet.

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan