Med måttanpassade rullgardiner från Luxaflex® sover du gott hela natten

Rullgardinen är det enkla valet för solavskärmning och när du vill få det mörkt i sovrummet. De strama linjerna kan skapa kontrastfyllda uttryck i dina fönster eller tvärt om vara en diskret understrykning av stilen i ditt hem.

Kostnadsfritt hembesök
“Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda!”— Henrik

Prisvärd kvalitet - år efter år

Det är svårt att slå rullgardinen när du vill ha en enkel solavskärmning som bara funkar. Tack vare sin enkla och pålitliga konstruktion är rullgardinen ett prisvärt alternativ till mer avancerade solskyddsgardiner.

Snyggt i alla fönster

När du väljer en rullgardin från Luxaflex kan du vara säker på att den kommer passa hemma. Förutom att det finns många vävar av hög kvalitet att välja mellan så tillverkas rullgardinen av skickliga skräddare efter måttet på ditt fönster. Resultatet blir en rullgardin med perfekt mått som håller i många år framöver.

Mörkt i sovrummet

Att få det mörkt i sovrummet är svårare än vad man kan tro. Ljuset letar sig fram genom minsta springa. För de flesta räcker rullgardinen som den är. Men om du vill få det riktigt mörkt kan du välja till kassett och sidolister som minimerar ljusinsläppet.

Kulkedja och SmartCord®

Du kan välja mellan fyra olika betjäningar. Kulkedjan är den vanligaste lösningen som passar de flesta fönster. Du drar ner eller upp hela gardinen med ett två drag. Med SmartCord® får du en kort lina som behåller samma längd oavsett läge på rullgardinen.

LiteRise®

LiteRise® erbjuder den mest stilrena designen. Ta tag i underlisten och ställ rullgardinen i önskat läge, mjuk känsla. Du slipper linor och får en diskret look i fönstret.

PowerView® motorisering

PowerView® motoriserar dina gardiner och du slipper manuell betjäning. Styr rullgardinen med fjärrkontroll eller din smartphone. Du kan även automatisera gardinerna för att bekymmersfritt ägande. Låt gardinerna sköta sig själva när du är på semester eller bara vill skydda möbler och känsliga växter under dagen för att sedan mötas av uppdragna gardiner när du kommer hem från jobbet.

Inspiration

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på rullgardiner?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök

Om rullgardiner

Vår rullgardinskollektion bjuder på ett myller av vävar, och du väljer själv om gardinen ska stänga ute allt ljus, eller bara skärma av.

Du väljer bland omkring 300 olika vävar och kan därför vara säker på att hitta precis det uttryck och funktionalitet som du är ute efter till ditt hem. Dessutom sätter du enkelt din personliga prägel när du kombinerar väv med val av underlist, dragknopp eller sidodrag.

  • Stora designmöjligheter: specialanpassa väv, underlist och betjäning.
  • Bra för en fri utsikt.
  • Barnsäker med linlös betjäning.
  • Passar extra bra i kök och badrum tack vare fukt- och smutsavvisande ytbehandling.

Nyheten Luxaflex® LiteRise® gör det enkelt och lätt att justera din rullgardin. Den klassiska fjädern och kulkedjan är ersatt med en smart steglös teknik som gör att du kan placera din rullgardin precis i den höjd du önskar. Det enda som skall till är ett litet drag i gardinens underlist, något som tar rullgardinen till en helt ny era!

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan