Måttanpassade fönstermarkiser från StyRa® håller värmen ute under varma dagar

När dagarna blir varmare behåller fönstermarkisen en behaglig temperatur hemma. Vi erbjuder robusta fönstermarkiser med tåliga vävar som håller sig snygga och fräscha i många år. Boka ett kostnadsfritt hembesök och se hur du kan få ett behagligare klimat hemma.

Boka kostnadsfritt hembesök
“Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering.”— Lena

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Några av anledningarna till att vi tror att du kommer älska StyRa® fönstermarkiser

Specieltillverkade för dina fönster

För att det ska bli precis som du har tänkt dig tillverkas markisen på beställning för ditt hem. De passar små som stora fönster upp till 7 meter och kan seriekopplas. Eftersom markiser från StyRa® både designas och tillverkas i Sverige är leveransen snällare mot miljön och designen stilren.

Högkvalitativa markisvävar som står emot solens starka UV-strålar

Samtliga markisvävar är tillverkade av 100% spinnfärgad akryl och behåller sin färg utan att blekas av solen på många år. De är alltid smuts- och vattenavvisande men det finns även helt vattentäta alternativ.

Robust markisprofil som tål det svenska klimatet

En markis ska hålla sig funktionell och fräsch i många år. Därför är våra markisprofiler tillverkade i kraftig aluminium som tål det svenska klimatet. Bakom varje markis från StyRa® finns över 40 år av innovation som idag resulterar i en av marknadens mest beprövade och säkra produkter.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på fönstermarkiser?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Boka kostnadsfritt hembesök
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan