Luxaflex® Duette® - Energieffektiv elegans som ger ett behagligt inomhusklimat året runt

Förutom en vacker konstruktion som passar alla hem erbjuder Duette® gardinen det mest energieffektiva gardinalternativet. Duette® gardinen kan med sin konstruktion likt honungskakor reducera värmeinsläppet under sommaren och hålla värmen inne under vintern.

Boka kostnadsfritt hembesök
“Jag kan verkligen rekommendera Haga Solskydd. Från första kontakt till installation var de väldigt proffsiga och snabba. Dessutom var de betydligt billigare än ett annat företag vi kontaktade.”— Christian

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Några av anledningarna till att vi tror att du kommer älska Luxaflex® Duette® gardiner

Sätt en exklusiv touch i rummet med Duette® gardiner

Duetten ger en stilren profil i fönstret älskad av inredare. Linorna är dolda inuti gardinen och du får ett jämnt mjukt ljus utan synliga hål som annars släpper igenom starkt ljus. Inspiration och ett urval av färger ser du längre ner på sidan.

Snyggt i stora fönsterpartier, små uddafönster och allt däremellan

Eftersom alla Duette® gardiner tillverkas på beställning kan vi erbjuda lösningar för alla typer av fönster och placeringar. I rum med stora fönster gör sig Duette® gardinen extra bra eftersom den kan reducera studsande ljud från hårda ytor med upp till 60%.

Njut av dagsljuset, slipp insyn och mörklägg på natten

Med Luxaflex® Dag & Natt kan du kombinera en transparent och mörkläggande väv. Bestäm själv hur mycket av ljuset du vill släppa in under dagen och få samtidigt möjligheten att mörklägga under natten.

LiteRise®

Med LiteRise® blir din Duette® gardin helt linfri. Du tar enkelt tag i gardinens undre list för att ställa in önskat läge. Med Top Down/Bottom Up kan du även justera gardinens övre kant.

SmartCord®

SmartCord® är en indragbar lina som alltid håller samma längd för ett snyggt intryck utan trassel.

PowerView®

PowerView® motorisering låter dig styra Duette® gardinen med smartphone app och fjärrkontroll.

Inspiration

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på Duette® gardiner?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Boka kostnadsfritt hembesök

Om Duette® gardiner

Den inbyggda isoleringseffekten i Duette® hjälper till att hålla värmen ute om sommaren och inomhus på vintern. Gardinens effektivitet betyder inte på något sätt att du måste kompromissa med utseendet. Tvärtom.

Duette® finns i hundratals olika vävar som gör det möjligt att kombinera strukturer, färger och plissébredder så att du får precis den gardin som gör ditt hem till något speciellt.

Duette® har i sin konstruktion dolda snören, placerat mellan de två vävlagren, som ger gardinen ett stilrent uttryck i fönstret. Den finns i tre olika plissébredder: 25, 32 och 64 mm och du har möjlighet att välja mellan transparenta, halvtransparenta och mörkläggande vävar – vilket gör att en Duette® har riktigt bra möjligheter att täcka ditt exakta behov när det till exempel gäller insyn och utsikt i vardagsrummet och mörkläggning i sovrummet.

Duette® är vår hjälte för sovmiljöer. Inga synliga linor, millimeteranpassad bredd och täta värmereflekterande vävar.

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan