Måttanpassade markiser för uteplatsen, balkongen och fönstren

Robusta markiser för uteplatsen, balkongen och fönstren med högkvalitativa vävar som håller sig snygga i många år. Vi hjälper dig hitta rätt under ett kostnadsfritt hembesök.

Kostnadsfritt hembesök
“Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering.”— Lena

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på markiser?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök

Markiser som solskydd

Markiser är ett effektivt solskydd som håller solens strålar och värme ute innan den når fönsterytan.

I privata hem utgör ofta markiser enda alternativet vid högre värmeförhållanden och på uteplatsen kan en markis skapa skugga och svalka för grillningen eller sommarfesten. Markiser kan även fungera som regnskydd då vävarna är vattenfrånstötande.

Vi på Haga har ett stort utbud av markiser som skräddarsys efter dina unika behov och önskemål så att ditt hem får en egen karaktär och personlighet. Hur vill du att din markis ska se ut och vilka egenskaper ska den uppfylla? Möjligheterna när det gäller val av markiser är många, både när det kommer till utseende och egenskaper.

Motoriserat

Med motor kör du din markis enkelt och du slipper det tunga manuella vevandet. Motorn kan styras med en fjärrkontroll eller varför inte ta kontrollen över ditt hem på ett nytt sätt, med hjälp av Tahoma? Via din dator, smartphone eller surfplatta kan du fälla ut dina markiser oavsett var du befinner dig. Det enda som krävs är att du kopplar en Tahoma-box till ditt befintliga bredband.

Som tillval till dina markiser kan du även välja sol & vindautomatik, förutsatt att du har motoriserade markiser. Markiserna sköter sig själva vilket innebär att de styrs ut av en solkännare när solen skiner och styrs in av en vindkännare när det blåser kraftigt.

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan