Luxaflex® PowerView® motoriserade gardiner sätter guldkant på vardagen

PowerView motorisering låter dig styra gardinerna med smartphone app och fjärrkontroll. Du kan även automatisera gardinerna med appen för att göra livet lite bekvämare. Boka ett kostnadsfritt hembesök för att se hur PowerView kan underlätta din vardag.

Kostnadsfritt hembesök
“Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda!”— Henrik

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Så förenklar PowerView din vardag

Styr och automatisera gardinerna med PowerView appen

Har du gardiner i flera fönster och rum kan det vara skönt att få lite hjälp. Med PowerView appen kan du styra och automatisera gardinerna.

Styr gardinerna — Du kan enkelt mörlägga hela ditt hem med ett enda knapptryck och slipper att stänga varje gardin för sig. Med PowerView appen styr du gardinerna var för sig, i grupp eller alla på en gång.

Automatisera gardinerna — Gardinerna öppnar sig automatiskt och låter morgonsolen väcka dig när du behöver gå upp. Du kan enkelt ställa in vilka gardiner som ska automatiseras baserat på dag, tid och solupp- och nedgång.

PowerView appen finns för både Apple iOS och Android.

Gör ditt hem lite mer klimatsmart

Låt vädret bestämma hur gardinerna ska röra sig under dagen baserat på temperaturen hemma. Eftersom gardinerna har en isolerande effekt och håller inne värme under vintern/ ute på sommaren kan du se fram emot lägre energikostnader och mindre klimatpåverkan.

Styr gardinen på ditt sätt

För att göra det enkelt att använda PowerView finns det flera sätt att styra och automatisera gardinerna.

PowerView app - Styr och automatisera gardinerna med smartphone och surfplatta. Appen finns för både Apple iOS och Android.

Pebble® fjärrkontroll - Ibland kan det vara skönt att ha en dedikerad fjärrkontroll. Pebble fjärrkontrollen finns i två modeller beroende på om du vill kunna styra gardinerna eller automatisera gardinerna.

Röststyrning — Nu kan du styra gardinerna med rösten. Har du redan Amazon Alexa, Apple HomeKit eller Google Assistant kan du styra PowerView gardinerna med rösten.

PowerView för smarta hem

Om du redan har ett smart hem kan du enkelt integrera PowerView. Det finns stöd för flera av marknadens mest populära system: Control4, Crestron, ELAN, IFTTT, Logitech, Savant, URC.

Säkrare för barn och husdjur

Du kan du känna dig lugn med att barn och husdjur inte far illa eftersom inga linor eller kedjor behövs för driften av PowerView gardiner.

Batteridrift gör ägandet enklare

De flesta PowerView gardiner är batteridrivna och motorn är helt dold. Det gör det enkelt att installera och underhålla. De kan även drivas via stickkontakt.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

PowerView motorisering finns tillgänligt för samtliga gardiner

Nyfiken på PowerView motorisering?

Se hur fint det kan bli. Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan