Måttanpassade vertikalmarkiser med motor: Den perfekta lösningen för solavskärmning och insynsskydd

Vertikalmarkiser är ett utmärkt val för dig som letar efter ett modernt och funktionellt sätt att hålla solens värme borta utan att skymma utsikten. Markiserna är enkla att använda, ger ett effektivt sol- och regnskydd och kan anpassas till alla typer av fönsterpartier, pergolor, verandor och balkonger. Våra markiser från StyRa® tillverkas alltid på beställning för att passa ditt hem. Monteringen sköts sedan av våra skickliga installatörer, så kan du tänka på annat.

Kostnadsfritt hembesök
“Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering.”— Lena

Därför tror vi att du kommer älska StyRa® vertikalmarkiser

Slipp värmen utan att skymma utsikten

Med vertikalmarkisen behöver du inte välja mellan utsikt och ett behagligt inomhusklimat. Hemma kan du koppla av i svala rum och samtidigt behålla både utsikt och dagsljus, för dig med nyfikna grannar finns det vävar med insynsskydd. På kontoret kan du arbeta ostört under varma sommardagar utan blänk i datorskärmen och samtidigt behålla det viktiga dagsljuset. För att göra det lätt att hitta rätt screenväv har vi delat upp dem i tre kategorier. Så här hittar du rätt väv:

Njut av ett behagligt inomhusklimat under de varmaste sommardagarna

Stekheta rum under sommaren är nu valbart! Med rätt screenväv kan du minska solvärmelasten med 98 %, dvs. solen som passerar genom fönstret och bidrar till att värma upp rummet. Du minskar kraftigt behovet av luftkonditionering och den tillkommande elkostnaden. Det gynnar både miljön och plånboken.

Effektiv solavskärmning för alla platser

Vertikalmarkisen har många användningsområden, den kan med fördel placeras i både takfönster och glastak för att kraftigt minska inomhustemperaturen. Förutom stora glaspartier, verandor och balkonger är den även ett perfekt alternativ för övervåningen där fönstermarkiser inte kan erbjuda samma nivå av sol- och insynsskydd. Eftersom screenväven stoppar vind men släpper igenom luft bibehåller du en god ventilation även när markisen är neddragen.

Automatisera med Somfy TaHoma®

Med Somfy TaHoma® kan du styra markisen med fjärrkontroll och mobilapp så att den släpper in så mycket sol som du vill. Schemalägg enkelt en eller flera markiser efter dag, tid och väderförhållanden. Somfy TaHoma® finns för både iOS och Android. Du kan även röststyra dina markiser med Apple Home, Alexa och Google Home.

Stilsäkra färgval för både duk och ram

Vertikalmarkiser är att bra alternativ till traditionella markiser och solskyddsgardiner, den ger ditt hem en tidlös inramning som harmoniserar med husfasaden. Du väljer själv färg på både väv- och markisprofil i samråd med våra kunniga säljare.

Näst intill stormsäker

Tack vare sin design klarar vertikalmarkisen betydligt tuffare väderförhållanden än traditionella markiser. Sömmarna är skyddade av den robusta aluminiumprofilen och markisen är näst intill helt vindsäker. Du kan räkna med att markisväven håller sig fräsch i ca 10 år. En ny väv är enkel att installera i den befintliga aluminiumprofilen som behöver bytas först efter ca 25 år. Vi utför service/byten av både markisprofilen och markisväven.

Inspiration från tidigare installationer

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Ibland kan solen ställa till med mer problem än nytta

Därför finns Haga Solskydd. I över 30 år har vi hjälpt personer som dig att skapa ett behagligare ljusinsläpp, mörkläggning och skugga med måttanpassade markiser, gardiner och persienner.

Det är en av oss du träffar vid ett kostnadsfritt hembesök

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare

Nyfiken på vertikalmarkiser?

Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Kostnadsfritt hembesök
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan