Skapa ett mer ombonat kontor och förbättra arbetsmiljön med gardiner från Luxaflex®

Förbättra arbetsmiljön och minska störande solljus som bländar skärmar med våra skräddarsydda textil- och lamellgardiner från Luxaflex®. Boka en kostnadsfri konsultation, så hjälper vi dig att hitta rätt gardin för ert kontor.

Boka konsultation

Effektiv ljusreglering för arbetsplatsen

Inred kontoret med Luxaflex® gardiner

Textilgardiner erbjuder en estetisk mångsidighet som kan lyfta vilken kontorsstil som helst. Luxaflex har en genomtänkt kollektion av färger, kvaliteter och täthet, från transparent till helt mörkläggande. PowerView motorisering gör det enkelt att exempelvis mörklägga konferensrummet eller justera gardinerna med att knapptryck. PowerView kan styras med fjärrkontroll, mobilapp och kan även automatiseras efter schema. Gardinerna skräddarsys för allt från små fönster till större glaspartier.

Oändliga lamellgardiner

Luxaflex lamellgardiner är perfekta för stora fönsterpartier som är typiska för kontorslandskap. De är enkla att justera för optimal ljuskontroll och kan, förutom i fönster, även fungera som rumsavdelare. Du kan noggrant reglera ljusinsläppet genom att vinkla lamellerna, samtidigt som hela gardinen enkelt kan dras sidleds längs gardinskenan för att skärma av valda delar av kontoret. Eftersom de tillverkas på beställning kan lamellgardinerna göras hur långa som helst – bara ditt kontor sätter gränserna. Lamellgardinerna kan styras med PowerView-motorisering via mobilapp, fjärrkontroll eller schema.

Minimalistiska rullgardiner

Rullgardiner erbjuder en minimalistisk lösning för solskydd som är både diskret och effektiv. Perfekt för kontor som behöver enkla, stilrena och funktionella solskydd. Luxaflex erbjuder en bred kollektion av färger. Rullgardinerna kan styras med PowerView-motorisering via mobilapp, fjärrkontroll eller schema.

Behåll utsikten med screens

Screens är speciellt utformade för att erbjuda högklassigt solskydd med bibehållen utsikt. De är perfekta för kontorsbyggnader där dagsljus är viktigt men där man behöver hantera starkt solljus. Du behåller 90 % av utsikten och slipper samtidigt blänk i skärmar. Screens kan styras med PowerView-motorisering via mobilapp, fjärrkontroll eller schema.

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa solskydd till kontoret har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

1. Kostnadsfri konsultation på plats. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

2. Specialtillverkad för ditt kontor. Soslkydden tillverkas de med hög precision av våra skickliga skräddare.

3. Vi tar hand om installationen. När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska.

4. Trygghets-garanti är en självklarhet. Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt.

Boka konsultation

Vi har hjälpt företag och privatpersoner skapa ett behagligare ljusinsläpp i över 30 år

Peter Demgart

Rådgivare

Viktor Hult

Rådgivare

Lenny Tunedal

Rådgivare
Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan