Välkomna sommaren med nya gardiner!

Förnya ditt hem med eleganta och måttanpassade gardiner från Luxaflex® – nu får du 15 % rabatt!

Få 15 % rabatt på alla gardiner från Luxaflex®

Boka ett kostnadsfritt hembesök och låt oss tillsammans ta ett steg närmare ditt drömhem – en gardin i taget.

Boka kostnadsfritt hembesök

  • 15 % rabatt på Luxaflex® gardinlängder & hissgardiner.
  • Kostnadsfritt hembesök för rådgivning, måttagning och offert.
  • Montering utförs av utbildad och certifierad installatör med 3 års på-platsen-garanti.
  • Gardinerna skräddarsys och måttanpassas alltid efter ditt hem och du kan se fram emot många års bekymmersfritt ägande.
Haga Solskydd AB
4.8
Baserat på 34 recensioner
powered by Google
js_loader

Mörklägg sovrummet med snygga textilgardiner

Att mörklägga sovrum är svårt. Med Luxaflex mörkläggande textilgardiner blir det lite enklare. Låt gardinen gå från tak till golv, vägg till vägg för att effektivt stänga ute ljuset. Är du extra ljuskänslig kan du komplettera med en mörkläggande Duette® gardin som samtidigt håller solens värme ute på sommaren (och inne under vintern!)

Exklusiva och måttanpassade textilgardiner

Lika viktigt som tyget är hantverket bakom de prefekt veckade gardinerna. Eftersom de alltid tillverkas på beställning kan du känna dig trygg med ett resultat som är lika snyggt idag som imorgon. Du hittar gardiner i sammet, linne och bomull för alla stilar och behov av solavskärmning.

Så kan det se ut hemma hos dig

Det är en sak att se en snygg bild på nätet men för att resultatet ska bli riktigt bra behöver du se hur gardinen harmoniserar med ditt hem, på riktigt. Vi har alltid med oss varuprover och guidar dig till rätt gardin vid ett kostnadsfritt hembesök.

PowerView® automation

Luxaflex® PowerView® låter dig styra gardinerna med smartphone app och fjärrkontroll, även när du inte är hemma. Du kan även automatisera gardinerna med appen för att göra livet lite bekvämare.

Få till hotellkänslan med takhängda sammetsgardiner

Sammetsgardinen har varit trendig i några år nu och det är fortfarande den som efterfrågas mest — Vi förstår varför. Den sätter en lugn och exklusiv prägel i alla rum utan att ta över. Extra snyggt blir det när den får hänga från tak till golv.

Gardinens täthet ska matcha dina mål med solavskärmningen

Vill du kunna se ut eller är det viktigare att skärma av solen, kanske mörklägga? Vi erbjuder gardiner med olika tjocklek från lätta transparenta vävar till helt mörkläggande. Du kan även kombinera två gardiner med olika tråttähet med en dubbelskena!

Haga Solskydd AB
4.8
Baserat på 34 recensioner
powered by Google
Tobias BrannäsTobias Brannäs
14:49 15 Aug 22
En markis köptes genom dem för ett år sedan, allt ifrån beställning till montering gick perfekt. Supernöjda!
Super bra service är jätte nöjd.Kan varmt rekommendera
Fantastisk service och resultat av uppsättning av gardiner och rullgardiner. Ser extremt snyggt ut.
Johan LundbladJohan Lundblad
14:58 18 Oct 19
Kanonbra service i alla led. Ingen anmärkning!Uppdatering 191018Tyvärr har vi haft mycket besvär av karaktären måndagsexemplar med vår markis. Men Haga har hela tiden haft ett gott bemötande och tagit fullt ansvar, ställt upp och sett till att vi har blivit nöjda i slutändan! Återigen +5/5+!
js_loader

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2024 vid köp av minst en gardinuppsättning från Luxaflex®. Erbjudandet omfattar en gardinskena per gardinuppsättning och bockade skenor ingår ej i erbjudandet. Går ej att kombinera och gäller ej installation, el- eller ställningsarbeten. Erbjudandet gäller inom Stockholms län.

Så här väljer du rätt terrassmarkis inför 2023
design+utveckling—kaffe på ettan