Just nu bjuder vi på gardinskenan när du köper nya gardiner från Luxaflex®. Visa erbjudande

Om Haga Solskydd

Vi är en renodlad återförsäljare av måttanpassade solskyddslösningar med hela spektrat av kunder. Vi arbetar med vilka vi anser vara de bästa leverantörerna och produkterna i branschen.

Haga Solskydd är ett familjeföretag i andra generationen. Företaget grundades 1988 av Robert Tunedal och drivs idag av hans söner. VD sedan 2004 är Lenny Tunedal.

Vår idé

Med en bred produktportfölj ska vi opartiskt ge kunden valmöjligheter i fråga om produkt och pris. Vi ska erbjuda branschens bästa kombination av teknisk funktionalitet och ny design. Våra produkter och tjänster ska levereras med stort kunnande, god service, till konkurrenskraftiga priser.


Kollektivavtal

Haga Solskydd är idag anslutna till kollektiavtalet via Industri- och Kemigruppen och IF Metall. Därmed kan vi försäkra schyssta förutsättningar vid upphandlingar och avtalsenliga villkor för våra anställda.


Vinnare av Solskyddspriset

Haga Solskydd vinnare av Solskyddpriset 2014 för sitt projekt på Tele2 Arena. Projektet omfattar insynsskydd mellan loungemiljö och läktare runtom arenan.

Juryn motivering
”Årets solskyddspris tilldelas ett företag som har levererat 495,25 meter brett och totalt ca 1237,5 kvm Insyns-utsiktskydd/fördunkling/mörkläggning i en och samma produkt till Tele2 Arena. Vår motivering lyder därför: En smart, användarvänlig och funktionell lösning som har integrerats in i dess miljö i samarbete med brukare, arkitekt och leverantör.”


Årets gasell

Vår idé ovan har visat sig vara framgångsrik. 2008 blev vi utsedda till årets gasellföretag av tidningen Dagens Industri.

Men kriterierna är hårda. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag klarar kraven för att utses till Gasellföretag, visar forskning från Handelshögskolan i Stockholm. För att koras till Gasell har man:

  • offentliggjort minst fyra årsredovisningar.
  • en omsättning som överstiger 10 Mkr.
  • minst tio anställda.
  • de senaste tre åren kontinuerligt ökat omsättningen.
  • under samma period minst fördubblat sin omsättning.
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.
  • i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner. sunda finanser.

Vi är medlemmar i Svenska solskyddsförbundet

Svenska Solskyddsförbundet är en rikstäckande branschorganisation för företag verksamma inom solskyddsbranschen.

Förbundet arbetar med övergripande branschfrågor i kommittéer och arbetsgrupper inom olika organisationer, myndigheter, högskolor och mässarrangörer. Förbundet ställer höga krav på oss som medlemsföretag vilket garanterar dig som kund:

  • 3 års konsumentgaranti
  • Yrkesfolk med erfarenhet
  • Serviceinriktade företag
Vi har installerat solskydd till flera av Sveriges största företag och tusentals privata hem
Regeringskansliet
Sturebadet
Saab
Toca Boca
Skanska
Radisson
Nordea
Engelsson
Microsoft
KTH
Vasakronan
Skansen
NK
Skistar
Arlanda Airport
Tele2 Arena
Våra samarbetspartners och leverantörer
Luxaflex
Styra
Somfy
Renson
KD Solskydd
Riviera
SilentGliss