Persienner Stockholm

Klassiska persienner, fasadpersienner och träpersienner för sol- och insynsskydd i Stockholm.

En persienn är inte längre bara en persienn. Persienner kommer i många spännande varianter med sektionsindelad öppning, dubbel öppning, mönster och top down/bottom up. En aluminiumpersienn i flera olika färger som färgmatchar över- och underlist med vald färg på lamellerna. Passar vanliga lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

En persienn med bredare lameller passar större fönster. Finns i en mängd olika färger. Förutom färg väljer du bland annat om du vill ha breda stegband i spännande mönster och färger eller smala diskreta.

Aluminiumpersienner

Aluminiumpersienner

Våra aluminiumpersienner görs i 25 50 och 70 mm:s bredd och kan fås med olika kassettfärger och stegband.

Aluminiumpersienner
Träpersienner

Träpersienner

Våra träpersienner är bortskämda med vackra detaljer. Välj också mellan vanliga eller breda stegband. Kombinera ton-i-ton eller låt bandet vara en kontrast till lamellerna.

Träpersienner

Måttanpassade persienner som skräddarsys efter dina behov

Persienner är en av de äldsta solskyddsprodukterna och tack vare sin effektivitet mot sol och värme utgör de ett av våra vanligaste solskydd.

Persiennerna kan hängas mellan glasen eller frihängande på fönstrets insida och finns idag i många olika färger, material och varianter. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner och träpersienner för en effektiv kobination av sol- och insynsskydd.

Precis som med flertalet av våra solskyddsprodukter går persienner att få med ett visst ljusgenomsläpp. Med perforerade lameller blir ljuset som kommer in mjukare och mer behagligt. Samtidigt får du en del av utsikten in i rummet.

Vi har installerat solskydd till flera av Sveriges största företag och tusentals privata hem
Regeringskansliet
Sturebadet
Saab
Toca Boca
Skanska
Radisson
Nordea
Engelsson
Microsoft
KTH
Vasakronan
Skansen
NK
Skistar
Arlanda Airport
Tele2 Arena
Våra samarbetspartners och leverantörer
Luxaflex
Styra
Somfy
Renson
KD Solskydd
Riviera
SilentGliss