Just nu bjuder vi på gardinskenan när du köper nya gardiner från Luxaflex®. Visa erbjudande

Hitta din favorit i vårt showroom

Kom förbi på en kopp kaffe och inspireras av vårt showroom i hammarbyhöjden.

Adress och öppettider

Offertförfrågan

Vet du på ett ungefär vad du vill ha? Gör en offertförfrågan direkt på webben och få pris och detaljer inom kort. Kostnadsfritt, såklart.

Offertförfrågan

Lagune

Rensons flexibla uterum består av en patenterad aluminiumkonstruktion med integrerad Fixscreen-teknologi som kan öppnas och stängas allt efter väder. Den solavskärmande väven är helt integrerad med den bärande stommen och bildar tillsammans en enda estetisk helhet.

Den byggbara konstruktionen gör det enkelt att vid ett senare tillfälle bygga ut eller förändra uterummet. Användandet av Renson Fixscreen i kombination med oöverträffad dukspänning, gör att regn enkelt rinner av genom dolda vattenavrinningskanaler. Även om inte solskyddstaket är i stängd position kommer eventuellt regnvatten att rinna av genom dessa integrerade kanaler.

Parallellt med effektiva tekniska fördelar har Renson också ägnat stor uppmärksamhet åt avslutande detaljer. Hopfogning och skarvar är så gott som osynliga alla elektriska kabeldragningar kan gömmas, även stödfötter kan döljas.

Rensons breda sortiment av utvalda aluminiumkulörer och vävfärger smälter perfekt in med alla möjlig typer av arkitektur och stil. Offentliga byggnader, restauranger, hem, samtida eller klassiska, alla typer av byggnader kan matchas ihop med ett Renson uterum.

Väntar du gäster?

Lagune är den ultimata lösningen för en terrass i sol. Låt gästerna välja mellan sol och skugga och ändra dynamiskt hur många platser du vill erbjuda.

Produktfakta

Produktblad

Renson Lagune

Produkten går att styra med en mobilapp

Produkten går att styra med en mobilapp

Renson Lagune, manövreras med motor. Välj till fjärrkontroll eller styr med din smartphone.

Vi har installerat solskydd till flera av Sveriges största företag och tusentals privata hem
Regeringskansliet
Sturebadet
Saab
Toca Boca
Skanska
Radisson
Nordea
Engelsson
Microsoft
KTH
Vasakronan
Skansen
NK
Skistar
Arlanda Airport
Tele2 Arena
Våra samarbetspartners och leverantörer
Luxaflex
Styra
Somfy
Renson
KD Solskydd
Riviera
SilentGliss