Skapa personliga rum med skräddarsydda gardiner - Haga Solskydd

Skapa personliga rum med skräddarsydda gardiner från Luxaflex®

Just nu får du Luxaflex tystgående gardinskena kostnadsfritt vid köp av måttanpassade textilgardiner

Ta del av erbjudandet
 

Erbjudande

  • Gratis gardinskena vid köp av textilgardiner från Luxaflex® - Spara 2 950 kr per 10 m skena
  • Kostnadsfritt hembesök för rådgivning, vävprover, måttagning och prisförslag
  • Montering utförs av utbildad och certifierad installatör med 3 års garanti*
  • Gardinerna måttanpassas alltid efter ditt hem och du kan se fram emot många års bekymmersfritt ägande

Få till hotellkänslan med takhängda sammetsgardiner

Sammetsgardinen har varit trendig i några år nu, men det är fortfarande den som efterfrågas mest — Vi förstår varför. Den sätter en lugn och exklusiv prägel i alla rum utan att ta över. Extra snyggt blir det när den får hänga från tak till golv.

Textilgardinen är din bästa vän när du vill mörklägga sovrummet

Att mörklägga sovrum är svårt. Med Luxaflex mörkläggande textilgardiner blir det lite enklare. Låt gardinen gå från tak till golv, vägg till vägg för att effektivt stänga ute ljuset. Är du extra ljuskänslig kan du komplettera med en mörkläggande Duette® gardin som samtidigt håller solens värme ute på sommaren (och inne under vintern!)

Exklusiva och måttanpassade tyger låter dig inreda ditt hem med trygghet

Lika viktigt som tyget är hantverket bakom de prefekt veckade gardinerna. Eftersom de alltid tillverkas på beställning kan du känna dig trygg med ett resultat som är lika snyggt idag som imorgon. Du hittar gardiner i sammet, linne och bomull för alla stilar och behov av solavskärmning.

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

1

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

2

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

3

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

4

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Nöjda kunder sedan 1988

Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering. Lena
Toppklass rakt igenom. Försäljning och montering skedde snabbt, korrekt och smidigt. Thomas G
Proffsigt och trevligt hela vägen. Markiserna är precis som vi tänkte oss och alla kontakter från säljare via montörer till elektriker har varit till belåtenhet. Vi är jättenöjda! Kristin S
Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda! Henrik J

Boka ett kostnadsfritt hembesök och ta del av erbjudandet

Gardiner har förmågan att förnya stilen i alla rum. Från att skapa starka intryck till att komplettera det som redan finns. Vi hjälper dig hitta en bra balans för att skapa rätt känsla för ditt hem. Boka ett kostnadsfritt hembesök när det passar dig.

Använd kampanjkoden ELITE för att få gardineskenan när du köper textilgardiner från Luxaflex.

På grund av rådande värdsläge har vi tagit fram en COVID-19 policy för att göra hembesöket tryggt för båda parter.

november 2021
mån tis ons tor fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Erbjudandet gäller t.o.m. 15 december 2021 vid köp av minst en gardinuppsättning från Luxaflex®. Erbjudandet omfattar en gardinskena per gardinuppsättning och bockade skenor ingår ej i erbjudandet. Går ej att kombinera och gäller ej installation, el- eller ställningsarbeten. Erbjudandet gäller inom Stockholms län.

design+utveckling—kaffe på ettan