20% på alla markiser från StyRa® - Early Bird 2021 - Haga Solskydd

20% rabatt på samtliga markiser från StyRa®

Välkomna våren med något nytt och fräscht till uteplatsen.

Ta det av erbjudandet
 

Erbjudande

  • 20% rabatt vid köp av minst en markis från StyRa®
  • Gäller samtliga terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser och balkongmarkiser från StyRa®
  • Kostnadsfritt hembesök för rådgivning, vävprover, måttagning och prisförslag
  • Montering utförs av utbildad och certifierad installatör med 3 års garanti*
  • Markiserna måttanpassas efter ditt hem och du kan se fram emot många års bekymmersfritt ägande

Några av anledningarna till att vi tror att du kommer älska StyRa® terrassmarkiser

Högkvalitativa markisvävar som står emot solens starka UV-strålar

Våra markisvävar består av 100% spinnfärgad akryl och är tillverkade i Frankrike och Italien. Det betyder att de är exceptionellt färgbeständiga och garanterar ett varaktigt skydd mot UV-strålning, värme, ljus och dåliga väderförhållanden.

Motorstyr din markis

Slipp det tunga vevandet och låt din markis styras med motor. Du styr markisen med fjärrkontroll eller smarttelefon. Du kan även automatisera markisen med temperatur- eller solsensor så ändras markisens läge automatiskt.

Specieltillverkad för din uteplats

Våra markiser måttanpassas efter ditt hem och passar stora som små uteplatser. Detta gör det möjlighet att få markiser som tål det svenska klimatet i storlekar ända upp till 7 x 4 meter.

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

1

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

2

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

3

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

4

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Nöjda kunder sedan 1988

Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering. Lena
Toppklass rakt igenom. Försäljning och montering skedde snabbt, korrekt och smidigt. Thomas G
Proffsigt och trevligt hela vägen. Markiserna är precis som vi tänkte oss och alla kontakter från säljare via montörer till elektriker har varit till belåtenhet. Vi är jättenöjda! Kristin S
Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda! Henrik J

Boka ett kostnadsfritt hembesök och ta del av erbjudandet

Använd kampanjkoden EARLYBIRD för att få 20% rabatt.

mars 2021
mån tis ons tor fre lör sön
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Erbjudandet gäller fr.o.m 1 februari t.o.m. 15 mars 2021 vid köp av minst en markis från StyRa® *(går ej att kombinera och gäller ej installation, el- eller ställningsarbeten).

design+utveckling—kaffe på ettan