Duette gardiner - Haga Solskydd

Vårkänslor med Luxaflex® Duette®

Just nu får du 15 % rabatt på alla Duettegardiner från Luxaflex.

Ta del av erbjudandet
 

Erbjudande

  • 15 % rabatt på alla Duettegardiner från Luxaflex
  • Kostnadsfritt hembesök för rådgivning, vävprover, måttagning och prisförslag
  • Montering utförs av utbildad och certifierad installatör med 3 års garanti*
  • Gardinerna måttanpassas alltid efter ditt hem och du kan se fram emot många års bekymmersfritt ägande

Behagligt inomhusklimat året runt

Förutom en vacker konstruktion som passar alla hem erbjuder Duette® gardinen det mest energieffektiva gardinalternativet. Duette® gardinen kan med sin konstruktion likt honungskakor reducera värmeinsläppet under sommaren och hålla värmen inne under vintern.

Sätt en exklusiv touch i rummet med Duette® gardiner

Duetten ger en stilren profil i fönstret älskad av inredare. Linorna är dolda inuti gardinen och du får ett jämnt mjukt ljus utan synliga hål som annars släpper igenom starkt ljus. Inspiration och ett urval av färger ser du längre ner på sidan.

Njut av dagsljuset, slipp insyn och mörklägg på natten

Med Luxaflex® Dag & Natt kan du kombinera en transparent och mörkläggande väv. Bestäm själv hur mycket av ljuset du vill släppa in under dagen och få samtidigt möjligheten att mörklägga under natten.

Enkelt och bekvämt från inspiration till installation

För att göra det enkelt att köpa måttanpassade markiser, gardiner och persienner har vi en enkel och beprövad process för att du ska få bästa service, från inspiration till installation.

1

Kostnadsfritt hembesök

Nu får du möjligheten att se hur fint kan se ut hemma hos dig, på riktigt. Vi tar med oss utställningen så du får se de olika materialen, kvaliéerna och färgerna på plats.

2

Specialtillverkad för ditt hem

Ditt hem är unikt och när du hittat solskydden du älskar och allt känns bra tillverkas de med hög precision av våra skickliga hantverkare.

3

Vi tar hand om installationen

När solskydden är färdiga ser våra certifierade installatörer till att de kommer på plats och sitter precis som den ska. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av dina nya solskydd i många år framöver.

4

Trygghets-garanti är en självklarhet

Vårt arbete slutar inte efter att solskyddet installerats. Du har alltid 3 års trygghets-garanti. Skulle något inte fungera som det ska utför vi raparationer på plats, kostnadsfritt. Vi lagar även äldre solskydd.

Nöjda kunder sedan 1988

Haga Solskydd är mycket pålitliga och proffesionella. Tydliga offerter, tydlig och bra uppföljning. Ansvarsfull garanti. Flexibla och tillgängliga. En leverantör att lita på. Något jag uppskattar i och med att en markis är en relativt stor investering. Lena
Toppklass rakt igenom. Försäljning och montering skedde snabbt, korrekt och smidigt. Thomas
Proffsigt och trevligt hela vägen. Markiserna är precis som vi tänkte oss och alla kontakter från säljare via montörer till elektriker har varit till belåtenhet. Vi är jättenöjda! Kristin
Trevligt bemötande och bra service med platsbesök. Snabb leverans och bra montering. Jättebra, vi är supernöjda! Henrik

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Använd kampanjkoden duette för att få 15 % rabatt när du beställer Duettegardiner från Luxaflex.

juni 2022
mån tis ons tor fre lör sön
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Erbjudandet gäller t.o.m. 15 juni 2022 vid köp av minst en Duettegardin från Luxaflex. Erbjudandet ger 15 % rabatt på Duettegardiner från Luxaflex . *Går ej att kombinera och gäller ej installation, el- eller ställningsarbeten. Erbjudandet gäller inom Stockholms län.

design+utveckling—kaffe på ettan