Hitta din favorit i vårt showroom

Kom förbi på en kopp kaffe och inspireras av vårt showroom i hammarbyhöjden.

Adress och öppettider

Offertförfrågan

Vet du på ett ungefär vad du vill ha? Gör en offertförfrågan direkt på webben och få pris och detaljer inom kort. Kostnadsfritt, såklart.

Offertförfrågan

Terassmarkiser

Markiser är ett effektivt solskydd som håller solens strålar och värme ute och som hejdar värmen innan den når fönsterytan.

I privata hem utgör ofta markiser enda alternativet vid högre värmeförhållanden och på uteplatsen kan en markis skapa skugga och svalka för grillningen eller sommarfesten. Markiser kan även fungera som regnskydd då vävarna är vattenfrånstötande och vissa av dem är helt vattentäta.

Vi på Haga har ett stort utbud av markiser som skräddarsys efter dina unika behov och önskemål så att ditt hem får en egen karaktär och personlighet. Hur vill du att din markis ska se ut och vilka egenskaper ska den uppfylla? Möjligheterna när det gäller val av markiser är många, både när det kommer till utseende och egenskaper.

Njut av solen under din terassmarkis

Våra markisvävar består av 100% spunnen akryl. Det betyder att de är färgbeständiga och värmereflekterande. Allt för att skapa en sval känsla under din markis.

För lågt stående sol

Terassmarkis FA42 finns med rullgardinsfront som tillval.

Motoriserat

Med motor kör du din markis enkelt och du slipper det tunga manuella vevandet. Motorn kan styras med en fjärrkontroll eller varför inte ta kontrollen över ditt hem på ett nytt sätt, med hjälp av Tahoma? Via din dator, smartphone eller surfplatta kan du fälla ut dina markiser oavsett var du befinner dig. Det enda som krävs är att du kopplar en Tahoma-box till ditt befintliga bredband.

Som tillval till dina markiser kan du även välja sol & vindautomatik, förutsatt att du har motoriserade markiser. Markiserna sköter sig själva vilket innebär att de styrs ut av en solkännare när solen skiner och styrs in av en vindkännare när det blåser kraftigt.

Produktfakta

Funktionalitet

  • Motorstyrd
  • Väderanpassad
  • Mobilapp
  • Fjärrkontroll
Markisen i fickan

Markisen i fickan

Med Somfy:s radiomotorer styr du din markis med fjärrkontroll alt med din smartphone.

Fjärrkontroll ingår

Fjärrkontroll ingår

Vi har installerat solskydd till flera av Sveriges största företag och tusentals privata hem
Regeringskansliet
Sturebadet
Saab
Toca Boca
Skanska
Radisson
Nordea
Engelsson
Microsoft
KTH
Vasakronan
Skansen
NK
Skistar
Arlanda Airport
Tele2 Arena
Våra samarbetspartners och leverantörer
Luxaflex
Styra
Somfy
Renson
KD Solskydd
Riviera
SilentGliss